google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html

Kateri razsmernik / pretvornik napetosti je pravi zame?


Prvo vprašanje, ki si ga postavimo pri nakupu razsmernika je njegova moč, takoj zatem pa je treba ugotoviti kakšen tip signala potrebujemo - tistega s čistim sinusom ali bo primeren tudi tisti z modificirani signalom?

Mi priporočamo, da se najprej pozanimate koliko močen pretvornik potrebujete. To je odvisno od moči porabnikov, ki jih želite priključiti. Predlagamo vam, da vzamete vsaj 20% močnejši pretvornik, saj se boste tako izognili morebitnemu pomanjkanju moči ob vrhuncih porabe.

Pri izbiri signala pa je nadvse pomembno katere porabnike bomo na pretvornik priključili.

tisti modeli s čistim sinusnim signalom so primernejši za občutljive porabnike kot so prenosni računalniki, laserski tiskalniki, medicinska oprema, merilni instrumenti in ostale digitalne naprave ter nekateri delovni stroji.

Točneje se o kateri vrsti signala potrebujete lahko pozanimate pri proizvajalcu opreme, ki jo boste priključili.

Pretvorniki z modificiranim sinusnim pa so primerni predvsem za porabnike, ki ne uporabljajo zapletenih in občutljivih elektronskih komponent.

Pretvorniki z modificiranim sinusnim signalom so tudi cenejši, a preden se odločite za nakup le teh, vam svetujemo, da se dobro pozanimate glede primernosti priklopa vaših porabnikov. V primeru neustreznega signala se zna zgoditi, da bodo priklopljeni porabniki delovali nenavadno ali pa sploh ne bodo delovali.

Kliknite tukaj in preverite celotno ponudbo pretvornikov napetosti v naši ponudbi.

Primeri uporabe v različnih vozilih:

Recent Posts
Archive

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now