google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html

Tudi gasilci nam zaupajo...

Vse pogosteje uspešno sodelujemo z različnimi slovenskimi gasilskimi društvi.

Kar nekaj društev smo že opremili z električnimi agregati iz naše ponudbe, danes pa vam v slikah predstavljamo, kako izgleda komplet vzvratne kamere in monitorja na pravem gasilskem vozilu.

O uporabnosti takšnega kompleta na specialnih vozilih kot so gasilska, katerih vrednost tudi ni zanemarljiva, bi lahko pisali na dolgo in široko, a naj izpostavim le nekaj prednosti:

preprečevanje poškodb na dragem avtomobilu pri vzvratni vožnji ter preprečevanje škode na drugih vozilih, stavbah in predmetih pri vožnji po zahtevnejših terenih, ozkih cestah tako v naravi kot v urbanih okoljih, vaseh in še kje. Voznik ima le z vzvratno kamero popoln nadzor o tem, kaj se dogaja za vozilom, pri vzvratni vožnji, in lahko prepreči, da bi povozil nepozornega človeka, morda razigranega otroka ali domačega ljubljenčka.

Iz spoštovanja do požrtvovalnega dela gasilcev smo se odločili, da imajo vsa gasilska društva pri nakupu opreme v našem podjetju vedno ugodno ceno. Z veseljem vsakemu pripravimo individualno ponudbo, zato nas kar kontaktirajte (preko spletnega obrazca, na e-mail ali na telefon)!

Posebna zahvala PGD Ivanje Selo za poslane fotografije!

Recent Posts
Archive

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now