google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html

Autopromotec, Bologna (IT) 2017

Autopromotec, Bologna – bili smo tam!

Med 24. in 28. majem 2017 se je v Bologni odvijal mednarodni sejem Autopromotec, ki se odvija vsaki dve leti in je specializiran za predstavitev rezervnih delov in poprodajnih artiklov za avtomobile. Sejem organizirata Promotec, servisno podjetje AIRP (prodajalci pnevmatik) in Združenje AICA (proizvajalci avtomobilske opreme).

Sejem pokriva kar 575 produktnih kategorij najrazličnejših sektorjev ti. aftermarketa. Kar velik del sejma so zavzeli „gumarji“ ter najrazličnejša oprema za vukanizerske delavnice, tako za avtomobile kot za tovorni in program delovnih strojev. Spoznali smo novosti v diagnostični opremi, opremi za avtomehanične delavnice, najrazličnejša orodja in pripomočke... in se z zanimanjem ustavili pri dvigalih za avtomobile in velika tovorna vozila! Seveda, ne gre izpustiti rezervnih delov in drobnega po-prodajnega programa brez katerega ne more noben servis.

Na zunanjih površinah so organizirali najrazličnejše demonstracije varne vožnje z avtomobili in tovornjaki. Razstavljalci so s ponosom predstavljali novosti pri avto-dvigalih, „pajkih“, ki to več niso...

Sprehodili smo se skozi paviljone namenjene najsodobnejšim avtopralnicam in ličarjem ter vsej opremi in materialu, ki spada zraven.

Zelo kmalu pa boste na naši spletni strani lahko tudi naročili nekatere izmed najboljših na sejmu predstavljenih produktov.

Sledite nam!

Recent Posts
Archive

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now