google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html

Športne kamere: Nori adrenalinski posnetki.

Tudi vas navdušujejo posnetki ekstremnih športnikov, padalcev, kolesarjev, plezalcev, veslačev, motoristov? Si tudi vi želite posneti svoj nori spust?

Večina teh videoposnetkov je bila ustvarjena s tako imenovanimi športnimi kamerami, ki jih je zaradi njihovih majhnih dimenzij mogoče enostavno pritrditi na čelado, krmilo kolesa ali motocikla, za vetrobransko steklo avtomobila ali športnega letala, hkrati pa so dovolj zmogljive, da je mogoče z njimi ustvariti HD posnetke, s katerimi lahko kadarkoli v življenju podoživite tiste nore in adrenalina polne trenutke.

Glede na to, da športne kamere nosimo na čeladah, na krmilih, naprsnih pasovih ali pripete na drugo športno opremo in pripomočke sta velikost in teža pomembna dejavnika pri izbiri ustrezne kamere.

Če boste športno kamero uporabljali v glavnem pri kolesarjenju, potem bodite pozorni, da ima možnost nosilca za na krmilo. Odlična izbira za vse, ki se radi vozijo s kolesom, motornim kolesom, skuterjem, ali preprosto želijo posneti nore dogodivščine, v katere s spuščajo, je AC-22 ACTION +, le 90 gramov težka športna kamera žepne velikosti, ki se lahko uporablja praktično za vse dejavnosti na prostem.

Za bolj zahtevne uporabnike pa je na voljo model AC-32 Sport +, ki ima vgrajen GPS in vam meri tudi čas, razdaljo, hitrost, povprečno hitrost in porabljene kalorije. Razred zase pa so kamere AC-53 eXtreme+. Primerne so za uporabnike, ki si želijo posnetke najvišjih standardov, a so zato pripravljeni imeti malce težjo kamero. Primerne so tudi za podvodne dejavnosti!

Vsi modeli Action Sport kamer so vodotesni in imajo posebno zaščito proti prahu - z njimi vas nobeno okolje in situacija ne bodo ustavili!

Športne kamere so predvsem namenjene za snemanje videoposnetkov v gibanju. Vseeno pa lahko z njimi posnamemo tudi dobre slike v mirovanju, ker so opremljene s širokokotnim objektivom. Kako široko sliko zajame, je zapisano v stopinjah. Večja kot je številka, bolj široko je polje, ki ga s kamero posnamete, kar pomeni več spominov in lepšo sliko.

Vzdržljivost baterije je še kako pomembna pri vseh športnih kamerah. Če baterija ne zdrži dovolj dolgo, boste zlahka zamudili nori posnetek ali hudo sliko. Vzdržljiva baterija pomeni več posnetkov, več ovekovečenih spominov, manj obremenjevanja med norimi dogodivščinami!

Pri izbiri kamere najprej pomislite, za kaj vse jo boste potrebovali. Bodite pozorni tako na praktičnost uporabe, zmogljivosti, možnosti montaže, in vse druge prej naštete parametre, nato pa izberite takšno, za katero veste, da vas ne bo ovirala pri aktivnostih in vam bo omogočila, da boste lahko kadarkoli podoživeli nore avanture in jih delili z najbližjimi.

Pa veliko športnih užitkov vam želimo!

Recent Posts
Archive

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now