google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html

Vzvratne kamere postajajo vse bolj priljubljene.

Z razvojem tehnologije so tudi avtomobili postali vse boljši, varnejši, tehnološko bolj dovršeni pa tudi večji, bolj dinamični na pogled. Kljub temu po izsledkih najnovejših raziskav ostajata vzvratna vožnja in parkiranje najbolj stresni opravili za veliko voznikov, zato so le-ti hvaležni za vrsto tehnoloških pomagal, ki olajšajo njihovo vožnjo.

Ni presenetljivo, da je ravno kamera za pomoč pri vzvratni vožnji pripomoček, za katerega je povpraševanje med vozniki vse večje. Kaj je kamera za vzvratno vožnjo? Kamera za vzvratno vožnjo je nadgradnja parkirnih senzorjev, ki voznikom omogoča, da oviro dejansko vidijo.

Kamera je zelo uporabna, saj omogoča odličen pregled območja za vozilom, ki ga vzvratna ogledala ne dosežejo oziroma za primere, ko se ovire skrivajo v mrtvih vidnih kotih.

Kako je z naknadno vgradnjo v vozilo?

Sama montaža ne posega bistveno v samo vozilo in njegove dele ter je izvedljiva v zelo kratkem času. Potrebno je zgolj namestiti kamero na ustrezno mesto na vozilu ter napeljati signalni kabel do zaslona. Predvidena montaža znaša na posameznem vozilu približno od 90 do 120 min, a je navadno opravljena v krajšem času. Na vse naše produkte vam nudimo tudi 12 mesečno garancijo ter seveda strokovno svetovanje glede izbire modela in montaže kupljenega produkta.

Kakšni so stroški nakupa in montaže?

Nakup kamere za vzvratno vožnjo in monitorja je odlična investicija, saj stroški ličarskih del v primeru trka nanesejo bistveno več. Že manjše ličarsko delo, npr. barvanje podrsanega odbijača, vas stane več kot komplet kamere in monitorja z vključeno montažo.

Recent Posts
Archive

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now