google-site-verification: google0e4f9d99a0da4f4e.html Vzvratna kamera | Agregat | Dvižni stebri | Pretvornik napetosti

BLOG

28/08/2018

Izbira ustrezna nosilca za kolesa je glede na ponudbo na trgu lahko kar izziv. Ustreznost nosilca je odvisna od modela osebnega vozila in tipa kolesa ter števila koles.

A začnimo z najpomembnejšim – varnostjo. Nosilec mora biti kvaliteten in ustrezno certificiran. Za vas smo pripravili ponudbo nosilcev FABBRI, ki so v celoti proizvedeni v Italiji, imajo vse potrebne certifikate ter številne dobre ocene ADAC-a in drugih sorodnih agencij.

Nosilci se ločijo tudi po materialu: poznamo jeklene in lažje aluminijaste nosilce, pri F...

06/12/2017

Prvo vprašanje, ki si ga postavimo pri nakupu razsmernika je njegova moč, takoj zatem pa je treba ugotoviti kakšen tip signala potrebujemo - tistega s čistim sinusom ali bo primeren tudi tisti z modificirani signalom?

Mi priporočamo, da se najprej pozanimate koliko močen pretvornik potrebujete. To je odvisno od moči porabnikov, ki jih želite priključiti. Predlagamo vam, da vzamete vsaj 20% močnejši pretvornik, saj se boste tako izognili morebitnemu pomanjkanju moči ob vrhuncih porabe. 

Pri izbiri signala pa je nadvse pomembn...

11/09/2017

Vse pogosteje uspešno sodelujemo z različnimi slovenskimi gasilskimi društvi.

Kar nekaj društev smo že opremili z električnimi agregati iz naše ponudbe, danes pa vam v slikah predstavljamo, kako izgleda komplet vzvratne kamere in monitorja na pravem gasilskem vozilu.

O uporabnosti takšnega kompleta na specialnih vozilih kot so gasilska, katerih vrednost tudi ni zanemarljiva, bi lahko pisali na dolgo in široko, a naj izpostavim le nekaj prednosti:

preprečevanje poškodb na dragem avtomobilu pri vzvratni vožnji ter preprečevanj...

02/06/2017

Autopromotec, Bologna – bili smo tam!

Med 24. in 28. majem 2017 se je v Bologni odvijal mednarodni sejem Autopromotec, ki se odvija vsaki dve leti in je specializiran za predstavitev rezervnih delov in poprodajnih artiklov za avtomobile. Sejem organizirata Promotec, servisno podjetje AIRP (prodajalci pnevmatik) in Združenje AICA (proizvajalci avtomobilske opreme).

Sejem pokriva kar 575 produktnih kategorij najrazličnejših sektorjev ti. aftermarketa. Kar velik del sejma so zavzeli „gumarji“ ter najrazličnejša oprema za vukani...

13/01/2017

Sistem 4 kamer s 360-stopinjskim pogledom okrog vozila so zagotovo naslednja »velika stvar« v avtomobilski varnosti. Seveda se njihova cena trenutno giblje precej višje kot stanejo navadni sistemi z 1 vzvratno kamero, a nam in ostalim udeležencem v prometu ponujajo veliko več in definitivno pripomorejo k večji varnosti in tudi poškodbam samega vozila.

22/11/2016

Prednosti nakupa in montaže avtokamere v vaše vozilo.

27/10/2016

Kaj je akumulatorski polnilec, kaj je booster, kaj je polnilna postaja? Preveri na našem blogu!

09/03/2016

Tudi vas navdušujejo posnetki ekstremnih športnikov, padalcev, kolesarjev, plezalcev, veslačev, motoristov? Si tudi vi želite posneti svoj nori spust?

 

Večina teh videoposnetkov je bila ustvarjena s tako imenovanimi športnimi kamerami, ki jih je zaradi njihovih majhnih dimenzij mogoče enostavno pritrditi na čelado, krmilo kolesa ali motocikla, za vetrobransko steklo avtomobila ali športnega letala, hkrati pa so dovolj zmogljive, da je mogoče z njimi ustvariti HD posnetke, s katerimi lahko kadarkoli v življenju podoživite ti...

19/01/2016

Agregat je zelo dobra in uporabna zadeva, sploh v primeru izpada elektrike ali če potrebujemo električni tok, tam kjer ni napeljave (vikendi, počitniški domovi, gozdovi, delo na terenu...).

Kot pri vsaki stvari, pa se je potrebno pred nakupom odločiti za pravo izbiro glede na naše potrebe, zato moramo pri izbiri vedeti, za kaj vse bomo agregat uporabljali. 

Velikost in teža

Klasični agregati so veliki in težki zaradi železnega okvirja, motorja, rezervouarja. Zato je njihova mobilnost omejena za razliko od inverterskega agrega...

05/01/2016

Z razvojem tehnologije so tudi avtomobili postali vse boljši, varnejši, tehnološko bolj dovršeni pa tudi večji, bolj dinamični na pogled. Kljub temu po izsledkih najnovejših raziskav ostajata vzvratna vožnja in parkiranje najbolj stresni opravili za veliko voznikov, zato so le-ti hvaležni za vrsto tehnoloških pomagal, ki olajšajo njihovo vožnjo.

Ni presenetljivo, da je ravno kamera za pomoč pri vzvratni vožnji pripomoček, za katerega je povpraševanje med vozniki vse večje. Kaj je kamera za vzvratno vožnjo? Kamera za vz...

Please reload

RES AUREA

Ana Plesničar Nemec s.p.

Prvomajska ulica 37

5000 Nova Gorica

Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 RES AUREA, ANA PLESNIČAR NEMEC S.P.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now